Opwarmen voor de opening van onze camping Pieterom

Posted on

We zijn flink aan het opwarmen voor de opening van onze camping. Het is aan ons de eer om alles net zo goed te organiseren en zo mooi te houden als de vorige eigenaren. Een hele uitdaging dus! Thomas is hiervoor voor het eerst van zijn leven op de grasmaaier geklommen. Hij wil het gras er netjes bijzetten voor de eerste gasten arriveren. Dit is zeker nodig, want met Pasen staan we al bijna vol.

Zelf hadden we dit niet verwacht doordat en de Pasen heel vroeg valt dit jaar. Daarnaast was het weer van afgelopen periode ook niet echt uitnodigend. Maar zoals de weersvoorspelling er nu uitziet wordt het een mooi en zonnig Paasweekend. Heel fijn voor al onze kampeerders. Maar ook, omdat wij op donderdag 28 maart om 4 uur onze officiële opening organiseren. Goed weer bij zulke momenten is altijd fijn.

We zijn ontzettend trots dat de we de burgemeester Bergsma, wethouder Holties en onze eerste campinggasten (die al jaren terugkomen naar Camping Pieterom)  hieraan een belangrijke bijdrage willen leveren. Namelijk het hijsen van onze Pieterom vlag. Daarna staat voor alle aanwezigen een glas champagne en/of een hapje en een drankje klaar.

Mocht je het nu ook heel erg leuk vinden om hierbij te zijn, dan ben je van harte welkom. Wel moet je je dan via een email aanmelden, info@pieterom.nl. En anders komt vast een ander moment dat we elkaar persoonlijk spreken. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en gaan komende dagen hard doorwerken om alle gasten een mooi verblijf bij ons op de camping te geven.