Het sanitairgebouw

Het mooie en eersteklas sanitairgebouw is in de voormalige wagenschuur ondergebracht. Centraal in deze ruimte is het afwasgedeelte met 3 spoelbakken voor de vaat en een spoelbak voor de kledingwas. De ruimte is toegankelijk via de grote baanderdeuren die automatisch sluiten. U staat dus altijd overdekt en beschut!! Een afwasborstel en afwasmiddel is aanwezig. De centrale ruimte is voorzien van UV-C luchtreinigers, een waterontharder en disinfectiedispensers.

Verder zijn er in het sanitairgebouw zowel voor de dames als de heren ieder 2 toiletten, 2 wastafels en 2 douches. Voorts is er een ruimte voor  gezinnen met kleine kinderen of voor mindervalide mensen. Deze laatste ruimte is heel ruim, zodat deze goed toegankelijk is met rollator, rolstoel of voor een gezien met een kleine kinderen. In de ruimte is een wc met armsteunen, een wastafel,  een douchestoel , een kinderbadje en een aankleedkussen voor de allerkleinsten. Deze ruimte beschikt ook over een badkamerkachel.

In totaal beschikken we over 5 toiletten, 5 douches en 5 wastafels voor onze gasten die gebruik maken van de camping. Toiletpapier, zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig in de toiletten. De doucheruimten zijn voorzien van elektrische radiatoren. De douches zijn voorzien van thermostaatkranen en verstelbare douchekoppen (inderdaad, net als thuis) en natuurlijk zonder muntjes. Lekker makkelijk!
Het warme water dat u gebruikt op onze camping, komt uit onze zonneboiler en is ruimschoots voldoende, zodat u altijd kunt genieten van een heerlijke warme douche en warm water voor de afwas.

Middenruimte
Middenruimte

De middenruimte

In het middengedeelte van de sanitairruimte is de afwasgelegenheid met 3 afwasplaatsen en een wasbak voor de handwas. Ons water wordt onthard door een onthardingsinstallatie van Amysoft. Heeft u geen zin in een handwas; een wasmachine en wasdroger staan tot uw beschikking. Voor de Pieterwagen- en Retrocaravankampeerder staan hier ook een koelkast met vriesvak en een magnetron. De lucht in de sanitairruimte wordt continue gefilterd door twee luchtreinigers MaxVac Med8, die zorgdragen voor een schone lucht. De Hepa-filters en UV-C (licht-)filters zorgen ervoor dat meer dan 95% van het stof, de bacteriën en de virussen worden gefilterd en/of onschadelijk worden gemaakt. De automatische ontsmettingsstations bij de ingangen die wij in 2020 hebben geplaatst blijven. In 2022 zijn de doucheruimten van de dames en heren voorzien van nieuwe wanden zonder voegen.