Het sanitairgebouw

Het mooie en eersteklas sanitairgebouw is in de voormalige wagenschuur ondergebracht. Centraal in deze ruimte is het afwasgedeelte met 3 spoelbakken voor de vaat en een spoelbak voor de kledingwas. De afwas is dus overdekt en beschut!! Er is afwasmiddel aanwezig. De vloer is voorzien van vloerverwarming. Er is een wasruimte voor zowel gezinnen met kleine kinderen als voor mindervalide mensen. Deze laatste ruimte is groot, u kunt er goed terecht met een rolstoel, maar ook met een paar kleine kinderen. Ook is er een douchestoel aanwezig; de douche heeft een handgreep aan de muur en er zijn twee armsteunen bij het toilet gemonteerd. Verder is deze ruimte voorzien van een kinderbadje en een aankleedkussen voor de allerkleinsten. Natuurlijk is ook deze ruimte verwarmd.
Verder zijn er zowel voor de dames als de heren ieder 2 toiletten, 2 wastafels en 2 douches. Zo komen we op 5 toiletten, 5 douches en 5 wastafels voor 25 plaatsen.
Toiletpapier, zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig in de toiletten. De doucheruimtes zijn altijd verwarmd, hebben thermostaatkranen en verstelbare douchekoppen (inderdaad, net als thuis) en natuurlijk zonder muntjes. Lekker makkelijk!
Het warme water dat u gebruikt op onze camping, wordt grotendeels middels zonne-energie verwarmd.

Gezinswasruimte
Middenruimte

De middenruimte

In het middengedeelte van de sanitairruimte is de afwasgelegenheid met 3 afwasplaatsen en een wasbak voor de handwas. Heeft u geen zin in een handwas; een wasmachine en wasdroger staan tot uw beschikking. Voor de tent- of pieterwagenkampeerder staan hier ook een koelkast en een magnetron. De lucht in het sanitairruimte wordt continue gefilterd door twee luchtreinigers MaxVac Med8, die zorgdragen voor een schone lucht. De Hepa-filters en UV-C (licht-)filters zorgen ervoor dat tot 99% van het stof, bacteriƫn en virussen worden gefilterd en/of onschadelijk gemaakt. De automatische ontsmettingsstations bij de ingangen die wij in 2020 hebben geplaatst, blijven ook in 2021.