U kunt hieronder uw accommodatie kiezen, de aankomst- en vertrekdata en overige opties en nadat u alle informatie heeft ingevuld kunt u de boekingsaanvraag naar ons versturen. U kunt bij opmerkingen uw vragen of andere van belang zijnde zaken aan ons melden die voor de aanvraag van belang (kunnen) zijn, bijvoorbeeld of u met een tent of caravan komt, dan kunnen wij daar bij de indeling van de plaatsen zoveel als mogelijk rekening mee houden.

Let op: De plaatsen 1 tot en met 15 (zie onze plattegrond onder het menu Campingveld) zijn voorzien van een tegelplateau; de plaatsen 16 tot en met 25 niet. 

De camping, het trekkersveld, de Pieterwagen en de Kip caravan zijn te boeken vanaf de opening begin april tot eind seizoen eind september. Ons appartement is door het gehele jaar heen te boeken.

U ontvangt na verzending van uw boekingsaanvraag van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wij nemen uw aanvraag daarna spoedig in behandeling en u ontvangt dan een reserveringsbevestiging waarmee de boeking definitief is. Op definitieve boekingen zijn de Algemene voorwaarden VEKABO van toepassing. Onderaan deze pagina treft u een link aan naar de volledige teksten daarvan. Ingeval wij uw aanvraag niet kunnen afhandelen nemen wij hier uiteraard contact met u over op.

Wij zien uw boekingsaanvraag graag tegemoet.
Hartelijke groet,

Marga Wouters

 Algemene voorwaarden Vekabo Campingplaatsen

Algemene voorwaarden Vekabo huuraccomodaties