ONLINE RESERVEREN VOOR HET SEIZOEN 2024 

U kunt hieronder uw accommodatie kiezen, de aankomst- en vertrekdata en overige opties en nadat u alle informatie heeft ingevuld kunt u de boekingsaanvraag naar ons versturen. U kunt bij opmerkingen uw vragen of andere van belang zijnde zaken aan ons melden die voor de aanvraag van belang (kunnen) zijn, bijvoorbeeld of u met een tent of caravan komt, dan kunnen wij daar bij de indeling van de plaatsen zoveel als mogelijk rekening mee houden.

Let op: De plaatsen 1 tot en met 15 (zie onze plattegrond onder het menu Campingveld) zijn voorzien van een tegelplateau; de plaatsen 16 tot en met 25 niet. 

U kunt altijd een reservering plaatsen voor onze camping, het trekkersveld, de Pieterwagen, de Retrocaravan  en het appartement. Als u de gewenste data invult (aankomst en vertrek) dan ziet u gelijk of de gewenste periode nog beschikbaar is. Goed om te vermelden is dat het appartement ook buiten het campingseizoen wordt verhuurd. 

U ontvangt na verzending van uw boekingsaanvraag van ons een bevestiging van uw aanvraag. Wij nemen uw aanvraag daarna spoedig in behandeling en u ontvangt dan een reserveringsbevestiging waarmee de boeking definitief is. Op definitieve boekingen zijn de Algemene voorwaarden VEKABO van toepassing. Onderaan deze pagina treft u een link aan naar de volledige teksten daarvan. Ingeval wij uw aanvraag niet kunnen afhandelen nemen wij hier uiteraard contact met u over op.

Wij zien uw boekingsaanvraag graag tegemoet.
Hartelijke groet,

Thomas & Yvonne

 Algemene voorwaarden Vekabo Campingplaatsen

Algemene voorwaarden Vekabo huuraccomodaties