De Pieterwagen en KIP caravan

Op camping Pieterom zijn een luxe Pieterwagen en complete KIP (oldtimer)caravan te huur. Twee uitstekende overnachtingsmogelijkheden. De LUXE Pieterwagen is compleet nieuw en is fors van formaat, bijna 5 meter bij 2,5 meter, en goed geisoleerd. Hij is zeer geschikt om ook een langere periode in te kamperen. Hij is voorzien van een vast 2-persoonsbed van 160 x 200 cm en een 2 zits-bank. De wagen is compleet ingericht, heeft een keukenblokje, eettafel met stoelen, twee-pits elektrische kookplaat, senseo, waterkoker, afwasbenodigdheden en borden en bestek voor 2 personen. Daarnaast is het beddengoed bij de prijs inbegrepen. Handdoeken en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen!!

De KIP caravan is al bijna 40 jaar oud, maar van binnen zo goed als nieuw. Ontdaan van overbodige zaken, maar wel voorzien van vrolijke inrichting, genoeg opbergruimte, een mooie voortent/luifel en voorzien van 2 lekkere luie stoelen om na de Pieterpadwandelingen even heerlijk te relaxen. Ook de caravan is voorzien van waterkoker, bestek, servies, potten en pannen en een driepits (gas) kooktoestel. Ook hier geldt dat u zelf uw handdoeken en keukenlinnen mee dient te nemen.
Huisdieren zijn niet toegestaan in de Pieterwagen en in de KIP caravan.

Voor de Pieterwagen- en KIP kampeerders is er in de sanitairruimte een koelkast en magnetron geplaatst. U kunt hier vrij gebruik van maken.
Ook hebben we een taxidienst voor Pieterpadwandelaars. We brengen of halen u, met onze oldtimer peugeot, naar de eerstvolgende etappeplaats.