De Pieterwagen en de Retrocaravan “the Blue Lady”

Op camping Pieterom zijn een luxe Pieterwagen en complete retro-caravan (Constructam) te huur. Beide zijn uitstekende overnachtingsmogelijkheden met name ook voor de Pieterpad-/Drenthepad wandelaars. De Pieterwagen is fors van formaat, bijna 5 meter bij 2,5 meter, en goed geïsoleerd. Hij is daarmee ook geschikt een langere periode in te kamperen. Hij is voorzien van een vast 2-persoonsbed van 160 x 210 cm met 2  éénpersoonsmatrassen en een 2 zits-bank. De wagen is compleet ingericht, heeft een keukenblokje, eettafel met stoelen, tweepits elektrische kookplaat, Senseo, waterkoker, afwasbenodigdheden en borden en bestek voor 2 personen. Daarnaast is het beddengoed en keukenlinnen bij de prijs inbegrepen. Handdoeken dient u zelf mee te nemen of kunt u bijboeken.

De retro-caravan is ruim 40 jaar oud, maar het interieur is meer dan goed onderhouden met behoud van haar authentieke stijl. In de afgelopen paar jaar is deze caravan nog regelmatig op reis geweest naar Italië, Frankrijk, Duitsland en eigen land. Ook heeft ze mogen figureren in het SBS6-programma “Het hek van de dam”. Het vaste 2-persoonsbed met comfortabel matras meet 140 x 200 cm., is voorzien van een ingebouwde elektrische kachel met thermostaat mocht het frisser worden. Voor het buitenleven is een campingset (tafel en campingstoelen) aanwezig onder de voorluifel om na bijvoorbeeld een Pieterpad wandeling even heerlijk te relaxen. Ook de caravan is voorzien van waterkoker, bestek, servies, potten en pannen en een tweepits elektrisch kooktoestel; compleet ingericht dus van flessenopener tot prullenbak. Daarnaast is het beddengoed en keukenlinnen bij de prijs inbegrepen. Ook hier geldt dat u zelf uw handdoeken mee dient te nemen; u kunt deze ook bijboeken.

Als u verblijft in de Pieterwagen of de Retrocaravan dan kunt u verder vrij gebruik maken van de sanitair ruimte van de camping waar ook een gemeenschappelijke koelkast met vriesvak en een magnetron tot uw beschikking staan. Huisdieren zijn niet toegestaan in de Pieterwagen en in de Retrocaravan. U

Voor de wandelaars  van het Pieterpad hebben wij een brengservice naar de volgende etappeplaats, e.e.a. in overleg en mits inpasbaar met onze dagelijkse werkzaamheden. Vraag u gerust naar de mogelijkheden.

PS: de foto’s zijn indicatief.