De Pieterwagen en KIP caravan

Op camping Pieterom zijn een luxe Pieterwagen en complete KIP (oldtimer)caravan te huur. Twee uitstekende overnachtingsmogelijkheden. De Pieterwagen is fors van formaat, bijna 5 meter bij 2,5 meter, en goed geïsoleerd. Hij is zeer geschikt om ook een langere periode in te kamperen. Hij is voorzien van een vast 2-persoonsbed van 160 x 210 cm met 2  éénpersoonsmatrassen en een 2 zits-bank. De wagen is compleet ingericht, heeft een keukenblokje, eettafel met stoelen, tweepits elektrische kookplaat, Senseo, waterkoker, afwasbenodigdheden en borden en bestek voor 2 personen. Daarnaast is het beddengoed en keukenlinnen bij de prijs inbegrepen. Handdoeken dient u zelf mee te nemen of kunt u bijboeken.

De KIP caravan is al bijna 40 jaar oud, maar van binnen volledig eigentijds gerestyled. Ontdaan van overbodige zaken, maar wel voorzien van vrolijke inrichting, genoeg opbergruimte, een mooie voortent/luifel en voorzien van 2 lekkere luie stoelen om na bijvoorbeeld na een Pieterpad wandeling even heerlijk te relaxen. Ook de caravan is voorzien van waterkoker, bestek, servies, potten en pannen en een tweepits elektrisch kooktoestel. Daarnaast is het beddengoed en keukenlinnen bij de prijs inbegrepen. Ook hier geldt dat u zelf uw handdoeken mee dient te nemen; u kunt ze natuurlijk ook bijboeken.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de Pieterwagen en in de KIP caravan. Voor de Pieterwagen- en KIP kampeerders is er in de sanitairruimte een gemeenschappelijke koelkast en magnetron beschikbaar. U kunt hier vrij gebruik van maken. Ook hebben we een taxidienst voor Pieterpadwandelaars. We brengen of halen u naar de eerstvolgende etappeplaats (mits inpasbaar in onze dagelijkse werkzaamheden) .