Hallo, wij zijn Thomas en Yvonne en wij zijn samen in het avontuur gestapt om deze super mooie camping te gaan runnen. We hebben wel al enige ervaring met vakantieverhuur, maar dan veel kleinschaliger en midden in de stad Haarlem. Van hieruit is de liefde voor het ontvangen van gasten die zin in hun vakantie hebben ontstaan. En van het een kwam dus het ander.

Thomas is vader van twee dochters die inmiddels alweer enige tijd het huis uit zijn en trotse opa van twee kleinzonen. Voor zijn werk is hij veiligheidskundige. Zijn grootste hobby’s zijn auto┬┤s en tennis. Ten aanzien van de camping is zijn grootste uitdaging om met behulp van de maaimachine het gras op de camping mooi groen te houden;)

Yvonne is moeder van twee dochters en een zoon die nog thuis wonen. Daarom wordt er door haar nog wel eens naar het huis In Haarlem gereden om te kijken of alles daar goed blijft gaan. Yvonne heeft al ruim 10 jaar een eigen bedrijf. Ten aanzien van de camping is haar grootste uitdaging om de gezelligheid erin te houden door af en toe iets leuks te organiseren.

Samen genieten volop van Sleen en de omgeving en hopen natuurlijk dat jullie het hier ook net zo fijn gaan hebben. Wij gaan hier in ieder geval ons uiterste best voor doen.