Het campingveld

Het campingveld is ruim opgezet en parkachtig ingericht. U heeft altijd een mooi overzicht en er zijn mooie doorkijkjes op de camping. Iedere plaats heeft een eigen stroomvoorziening van 10 ampère en met een watertappunt in de directe nabijheid. Door de zeer ruime plaatsen is er meer dan voldoende privacy om heerlijk te genieten van de rust op camping Pieterom. Alle plaatsen aan de buitenrand van het terrein zijn voorzien van een tegelplateau ( 4.80 bij 2.40 meter) waar uw voortent of luifel op kan staan. De overige plaatsen zijn geheel voorzien van gras. Er is voor iedereen keuze.

Een plekje met ochtendzon, middagzon, avondzon of de hele dag zon. Alles is mogelijk. Daarbij komt  dat door de zeer ruime plaatsen u ongestoord voor, achter, of naast uw caravan kunt zitten zonder daarbij het gevoel te hebben dat u bij uw buren op schoot zit. Het gebruik van plastics onder uw voortent is niet toegestaan; dit in verband met het verstikken van het gras. Op de camping is een goed en beveiligd Wifi netwerk beschikbaar. We beschikken niet over CAI aansluitingen, maar streamen via onze Wifi is vrijwel altijd mogelijk.

Wilt u ook graag op Pieterom kamperen?

Pieterom is geen echte boerderijcamping; Wel zijn er dieren aanwezig op en rond de camping. Zo lopen onze Amrock kippen dagelijks hun rondje over de camping. Daarom dienen de honden altijd aangelijnd te zijn op en om de camping.

Onze Belgische hazen wonen naast de sanitaire ruimte in hun grote hok of liggen lekker languit in de zon te genieten in hun grote ren.

Plattegrond

Hieronder ziet u de plattegrond van de camping. Bij het oprijden van de camping zult u deze plattegrond ook aantreffen.

Plattegrond