Het campingveld

Het campingveld is ruim opgezet en parkachtig ingericht. U heeft altijd een mooi uitzicht en er zijn mooie doorkijkjes van de camping. Iedere plaats heeft een eigen stroomvoorziening van 10 ampère en met een watertappunt in de directe nabijheid. Door de ruime plaatsen is er meer dan voldoende privacy om heerlijk te genieten van de rust op camping Pieterom. Alle plaatsen aan de buitenkant van het terrein hebben een tegelplateau waar uw voortent of luifel op kan staan. Er is voor iedereen keuze. Een plekje met ochtendzon, middagzon, avondzon of de hele dag zon. Alles is mogelijk. Daarbij komt  dat door de ruime plaatsen u ongestoord voor, achter, of naast uw caravan kunt zitten zonder daarbij het gevoel te hebben dat u bij uw buren op schoot zit. Het gebruik van plastics onder uw voortent is niet toegestaan; dit in verband met het verstikken van het gras. Op de camping is een goed en beveiligd Wifi netwerk beschikbaar. We hebben geen CAI.

Wilt u ook graag op Pieterom kamperen?

Hoewel Pieterom geen echte boerderijcamping is, lopen er wel dieren rond de camping en op het terrein.
3 jonge Amrock kippen lopen vrij rond op het terrein en zorgen voor de kakelverse eitjes. Daarom dienen de honden altijd aangelijnd te zijn op en om de camping.

Onze Belgische hazen wonen naast de sanitaire ruimte in hun hok of liggen lekker languit in de zon te genieten in de ren.

Plattegrond

Hieronder ziet u de plattegrond van de camping:

Plattegrond