Het campingveld

Het campingveld is ruim opgezet en parkachtig ingericht. U heeft altijd een mooi uitzicht, hetzij over de weilanden, hetzij over de mooie doorkijkjes van de camping en u zit niet opgesloten. Iedere plaats heeft een eigen stroomvoorziening van 10 ampere en een watertappunt. Door de ruime plaatsen is er meer dan voldoende privacy om heerlijk te genieten van de rust op camping Pieterom. Alle plaatsen rondom het terrein hebben een tegelplateau waar uw voortent of luifel op kan staan. Er is voor iedereen keuze. Een plekje met ochtendzon, middagzon, avondzon of de hele dag zon. Alles is mogelijk. Daarbij komt dat door de ruime plaatsen u ongestoord voor, achter, of naast uw caravan kunt zitten zonder daarbij het gevoel te hebben dat u bij uw buren op schoot zit. We hebben liever niet dat u plastic folie onder uw voortent legt. Dit in verband met het verstikken van het gras. Op de camping is een goed en beveiligd WiFi netwerk beschikbaar. We hebben geen CAI , maar verhuren een aantal digitenne systemen. Echt gemakkelijk te installeren en een goed tv beeld. Wanneer u hier gebruik van wilt maken dan dient u dit wel ruim vantevoren aan ons door te geven.

Wilt u ook graag op Pieterom kamperen?

Hoewel Pieterom geen echte boerderijcamping is, lopen er wel dieren rond de camping en op het terrein.
3 jonge Amrock kippen lopen vrij rond op het terrein en zorgen voor de kakelverse eitjes. Waar ze de eitjes leggen is nog niet zeker, het kan maar zo bij u onder de caravan zijn.

Twee dwerggeiten helpen iedereen van appelschillen af.
Onze Belgische Hazen, Bert en Ernie, wonen naast de sanitaire ruimte in hun hok of liggen lekker languit in de zon te genieten in de ren.

Plattegrond

Hieronder ziet u de plattegrond van de camping:

Plattegrond