Inderdaad, u leest het goed. Camping Pieterom staat te koop.

U vindt een heleboel informatie over onze mooie woning en camping op Funda. Maar omdat Funda geen zoekfunctie heeft om een (mini) camping te selecteren leek het ons een goed idee om op onze eigen site ook informatie te geven.
We kunnen het zo lang en uitgebreid maken als we willen, maar dat doen we hier niet.
Daarom in het kort:
De camping en woning staan op een perceel grond van bijna 1,3 ha. De boerderijwoning is in 2001 totaal nieuw opgebouwd met uitzondering van de kapconstructie en een paar gedeeltes van de buitenmuren. Eigenlijk dus gewoon een nieuwbouw-boerderijwoning. De woning is bijzonder ruim en met oog voor detail ontworpen en plezierig om in te wonen. Inpandig hebben we in 2013 een appartement gebouwd met 2 slaapkamers, een badkamer, volledige keuken en woonkamer. Het appartement heeft een eigen ingang en is binnendoor niet te bereiken. Wilt u het appartement bij uw eigen leefruimte betrekken dan is dat heel simpel op te lossen door een doorgang te maken in de hal.
De woning is zeer goed geïsoleerd en heeft energielabel A. Kijk Funda er eens op na, maar bijna geen enkele boerderijwoning heeft dat!
De hele benedenverdieping van de woning en de badkamer is voorzien van vloerverwarming. De slaapkamers hebben radiatoren. Het EVO systeem van Honeywell zorgt voor een prima verwarming van het huis waarbij iedere ruimte van het huis apart is te verwarmen. (heel handig wanneer u de haard aan heeft en de kinderen hun huiswerk moeten maken in hun slaapkamer)
De woning is in 2017 van buiten geheel nieuw geverfd. De rieten kap heeft in 2017 een grote onderhoudsbeurt gehad en is bijgestoken. De kap kan er weer jaren tegen.

Het sanitair van de camping is netjes en up-to-date. In 2017 is de warmwatervoorziening vernieuwd middels een gasgestookte combiketel die als buffervat een elektrische boiler heeft. De boiler wordt gevoed door stroom van de eigen zonnepanelen. Ook van de sanitairruimte is de buitenboel in 2017 geverfd.
In totaal ligt er voor 24 KwH aan zonnepanelen op de daken van de 2 schuren. Dit is voldoende om de camping en de woning van alle elektra te voorzien. Het gasverbruik van de camping is door de nieuwe aanpassingen met een 1300M3 naar beneden gebracht!
Er is een grote schuur van 10×40 meter aanwezig. De voorste helft is nu voor onze eigen spullen en opslag en het tweede gedeelte is ingericht als fietsenstalling en als recreatieruimte voor de campinggasten.

De camping heeft 25 plaatsen. Alle plaatsen hebben een 10 ampère stroomaansluiting en iedere twee plaatsen hebben een waterkraan tot hun beschikking. Daarnaast is er een tentenveldje aanwezig waar vooral de trekkerstenten (Pieterpad) 1 of 2 nachtjes kunnen staan.
Verder zijn er de Pieterwagen en de KIP caravan als overnachtingsmogelijkheid.

FINANCIEEL

De vraagprijs voor de woning en camping is € 870.000,-
Daarvoor krijgt u een hele mooie, grote, goed afgewerkte en perfect onderhouden boerderijwoning, een prachtige camping met een zeer goede omzet, sanitairgebouw met eersteklas inrichting, een vakantieappartement met complete inrichting, de Pieterwagen en KIP caravan met complete inrichting, de website en een aantal roerende zaken.
De camping draait financieel goed. We hebben een mooie bezetting en omzet opgebouwd. Wanneer u echt geïnteresseerd bent kunnen we dit in een persoonlijk gesprek toelichten.
Toch zijn er ook nog voldoende mogelijkheden om de inkomsten van de camping te vergroten en om de camping aan uw eigen wensen en ideeën aan te passen.
Realiseer u wel dat u met een minicamping geen volwaardig inkomen kunt genereren. Het kan wel een hele mooie aanvulling zijn op uw (deeltijd)baan!

Wij zijn ervan overtuigd dat de woning en camping voor de nieuwe eigenaar een prachtplek is om te wonen en te werken.
De camping wordt door gasten zeer gewaardeerd (9,7 op ZOOVER)
Ook het dorp Sleen is plezierig om in te wonen.
Wanneer u nieuwsgierig bent geworden kunt u natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met onze makelaar, maar u kunt ook langskomen om een eerste indruk te krijgen.
Voor diegene die dit leest maar geen interesse heeft om de camping over te nemen en alleen maar lekker wil kamperen; Wij blijven de camping gewoon runnen totdat die is verkocht en gaan er vanuit dat onze opvolgers de camping ook doorzetten.
Dus: Gewoon blijven reserveren!!

Hartelijke groet,
Klaas en Tia