Start kampeerseizoen 2024: Open Campingdag op Camping Pieterom!

Posted on

Start kampeerseizoen 2024. We doen mee aan de Open Campingdag!

Kampeerseizoen 2024 is met de vroege Pasen is echt van start gegaan. Het is gelijk al druk op de camping met caravans en campers. Sommige gasten brengen alleen het paasweekend door. Anderen blijven wat langer. Sommigen zelfs twee maanden. De eerste kampeerders (bikkels) met tent hebben zich al gemeld voor een overnachting. De Pieterwagen en de Blue Lady (retrocaravan) hebben verschillende gasten mogen ontvangen.

En we zijn aan het wachten tot onze buurpaarden veulentjes krijgen. Inmiddels zijn beiden dames al een aantal dagen overtijd. Erg spannend dus wanneer het veulen nieuws komt en we beschuit met muisjes kunnen uitdelen

Aankomend weekend staat alweer een een nieuwe activiteit te wachten, namelijk de Open Campingdag. Zaterdag 6 april aanstaande kan iedereen die dit leuk vindt ons tussen 10.00 en 17.00 uur een bezoek brengen aan onze Camping Pieterom. De gasten worden verwelkomd met een vers gezet kopje koffie/thee en een echte Drentse lekkernij. We zetten alle ruimtes voor die op dat moment niet gereserveerd zijn open. Iedereen kan dan op zijn gemak een kijkje nemen achter de schermen van onze gezellige en idyllische camping

https://www.opencampingdag.nl/

Opwarmen voor de opening van onze camping Pieterom

Posted on

We zijn flink aan het opwarmen voor de opening van onze camping. Het is aan ons de eer om alles net zo goed te organiseren en zo mooi te houden als de vorige eigenaren. Een hele uitdaging dus! Thomas is hiervoor voor het eerst van zijn leven op de grasmaaier geklommen. Hij wil het gras er netjes bijzetten voor de eerste gasten arriveren. Dit is zeker nodig, want met Pasen staan we al bijna vol.

Zelf hadden we dit niet verwacht doordat en de Pasen heel vroeg valt dit jaar. Daarnaast was het weer van afgelopen periode ook niet echt uitnodigend. Maar zoals de weersvoorspelling er nu uitziet wordt het een mooi en zonnig Paasweekend. Heel fijn voor al onze kampeerders. Maar ook, omdat wij op donderdag 28 maart om 4 uur onze officiële opening organiseren. Goed weer bij zulke momenten is altijd fijn.

We zijn ontzettend trots dat de we de burgemeester Bergsma, wethouder Holties en onze eerste campinggasten (die al jaren terugkomen naar Camping Pieterom)  hieraan een belangrijke bijdrage willen leveren. Namelijk het hijsen van onze Pieterom vlag. Daarna staat voor alle aanwezigen een glas champagne en/of een hapje en een drankje klaar.

Mocht je het nu ook heel erg leuk vinden om hierbij te zijn, dan ben je van harte welkom. Wel moet je je dan via een email aanmelden, info@pieterom.nl. En anders komt vast een ander moment dat we elkaar persoonlijk spreken. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en gaan komende dagen hard doorwerken om alle gasten een mooi verblijf bij ons op de camping te geven.

 

Onze Pieterwagen in het zonnetje

Posted on

Maak kennis met onze volledig ingerichte Pieterwagen. 

De Pieterwagen is ideaal wanneer je wilt kamperen zonder eigen tent of caravan. De Pieterwagen is met een tweepersoonsbed, keuken en eettafel gezellig en praktisch ingericht. Daarnaast is het bed al lekker opgemaakt bij aankomst en ontvang je ook nog handdoeken. Kortom je hoeft alleen nog maar de deur open te doen en je unieke kampeerbeleving begint.

Omdat veel wandelaars gebruik maken van de Pieterwagen is deze ook per nacht (via de website) te boeken. 

 

 

 

WAT IS HET MOOI HIER

Posted on

We zijn inmiddels alweer een aantal weken voorbereidingen aan het treffen om jullie komst vanaf eind maart weer zo fijn mogelijk te maken. Wat ons opvalt is dat het, ook al is het winter en is er nog weinig groen, zo mooi is hier. Heerlijk rustig met de gezelligheid van het dorp Sleen, wakker worden met de paarden naast ons en eindeloze uitzichten over de weilanden. Kortom fantastisch en we genieten nu al volop. Bij ons kwam hierdoor het idee op om volgend jaar een ‘chocomel-wintermiddag’ te organiseren. Jullie kunnen dan ook eens de camping in de wintermaanden komen bewonderen. Wordt vervolgd, nu eerst alles in orde maken voor jullie komst en de tijd dat we van het zomerse weer gaan genieten.

Vind je het leuk om vaker updates te ontvangen? Volg mij dan op Instagram campingpieterom of op Facebook Camping Pieterom.

Nog even voor de zekerheid, je kunt nu al boeken via de website (voorkeur) of telefonisch. We zijn open vanaf 28 maart 2024 (paasweekend).