Op het terrein staat een mooi klauterspeelobject in de zandbak. Naast de zandbak staat de trampoline. Gegarandeerd uren speelplezier. Op onze camping is ook een ruime overdekte ruimte beschikbaar, waar een tafeltennistafel en een houtkachel staan en verder (picknick-)tafels en stoelen.

Hier bevindt zich de fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen, treft u een blokhut aan, waar u boeken, folders, tijdschriften, spelletjes aantreft en waar de (klein-)kinderen kunnen knutselen. Daarnaast is er in de overdekte ruimte nog een zandbak met speelgoed aanwezig en staan trapskelters. Ook is een jeu-de-boulebaan op de camping aanwezig. Mocht u een fiets nodig hebben dan kunt een dames- of herenfiets huren (niet elektrisch).

Tijdens het seizoen organiseren wij van tijd tot tijd een BBQ.

 

Speeltuin
Jeux des Boules baan

Rondom de camping

De tennisbanen van Sleen en de Jongbloedvaart met vele visstekken zijn vlakbij.

In de omgeving kunt u prachtig fietsen en wandelen. U kunt naar bijvoorbeeld naar:

  • Ermerstrand met mooie stranden, speelgelegenheid en waterskibaan,
  • Het verwarmde openluchtzwembad Het Bosbad tussen Noord-Sleen en ’t Haantje e
  • De Kibbelkoele, een heerlijke, schone zwemplas met een ruim zandstrand en startpunt van een 32 kilometer lange mountainbike-route.
  • Wildlands Adventure Zoo in Emmen ligt op 8 fietskilometers.
  • Het Bargerveen op ruim 20 fietskilometers met haar grote hoogveenrestanten, schaapskudde en wandel- en fietsroutes

Zoals u wellicht weet is de provincie Drenthe de fietsprovincie van Nederland. Ook wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ook worden er regelmatig activiteiten in Sleen en omliggende dorpen georganiseerd.