Activiteiten voor kinderen

Op het terrein staat een mooi klauterspeelobject in de zandbak. Naast de zandbak staat de trampoline. Gegarandeerd voor uren speelplezier.
Er is een ruime recreatieruimte beschikbaar. Naast de fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fietsen vindt u hier de blokhut met boeken, spelletjes en kunnen de (klein)kinderen knutselen. Daarnaast is er in de overdekte ruimte nog een zandbak met speelgoed. In de omgeving kunt u prachtig fietsen. Ook kunt u fietsen naar bijvoorbeeld Ermerstrand met zijn waterskibaan, naar het verwarmde openlucht zwembad Het Bosbad tussen Noord-Sleen en 't Haantje en er is nog de Kibbelkoele, een natuurbad omzoomd door zandstrandjes. Op de camping is een jeu-de-boulebaan aanwezig, de voetbalvelden en tennisbanen zijn vlakbij en in de Jongbloedvaart kunt u heerlijk vissen.

Speeltuin
Jeux des Boules baan

Activiteiten op de camping

In de overdekte recreatieruimte staat een blokhut met daarin ondermeer een kist met spelletjes. Deze zijn vrij te gebruiken door de campinggasten. Ook zijn er boeken en stripbladen voor zowel kinderen als ouderen. Verder hangt er een groot krijtbord, hier kunnen de kinderen mooie wandschilderijen maken.
Ook kunt u bij ons klootschietspullen huren. We hebben een aantal authentieke kloten/ballen en een route beschikbaar. Heel leuk om met vrienden of familie te doen!

In de zomervakantie organiseren we eens per week een leuke activiteit voor de kinderen. Vaak is dat op de woensdagmiddag, rond 16.00 uur. We gaan dan broodjes bakken bij de vuurplaats.De kinderen kunnen dan onder toezicht van Klaas en/of Tia en de ouders, broodjes bakken. Wij zorgen voor het brooddeeg, de worstjes en de ranja.
De vuurplaats wordt ook gebruikt om pannenkoeken te bakken. Een grote koekenpan hangt dan boven het vuur en de lekkerste pannenkoeken worden dan gebakken. Hier hebben we geen vaste tijden voor. We doen dit al naar gelang het weer en de omstandigheden.