Minicamping Pieterom in Drenthe

–(Update 28-09-2020):


Seizoen 2020 zit er (bijna) op

Het seizoen 2020 loopt op 1 oktober a.s. teneinde; dan sluiten wij de deuren tot april volgend jaar. Het was een bijzonder seizoen door de gevolgen van COVID-19. Het seizoen startte later, maar vanaf het moment dat we onze sanitaire ruimten mochten openen bleek het dat er heel veel animo was en dat heeft geresulteerd in veel nieuwe gasten op onze camping. en evenzo vele die na een verblijf op onze camping ons een super waardering gaven voor de getroffen COVID-19 maatregelen in onze sanitaire ruimten en daardoor een heel veilig gevoel hadden. Wij kijken terug op bijzonder maar tevens mooi seizoen 2020 en gaan binnenkort volop aan de slag met de voorbereidingen voor seizoen 2021.
——————————————————————-

Minicamping Pieterom is een prachtig, parkachtig ingerichte minicamping in Drenthe. U vindt ons in het mooie en authentieke brinkdorp Sleen aan de voet van de Drentse Hondsrug in Zuidoost Drenthe. Camping Pieterom is lid van VEKABO en is een geselecteerde kleine camping van de ANWB. Zoekt u rust, maar ook gezelligheid, vriendelijkheid en gemoedelijkheid? Bij ons vindt en krijgt u dit. Geniet van de ruime plaatsen en de mooie doorkijkjes op de camping. Centraal op de camping ligt de natuurruigte. Een oase van bloemen, planten en struiken (meer dan 25 soorten) staat hier te pronken. Dit heeft natuurlijk weer grote aantrekkingskracht op diverse vlinders en vogels. In het voorjaar van 2020 hebben wij de ruigte opnieuw ingericht.
Camping Pieterom is de ideale camping om Drenthe te ontdekken. Een uitgebreid netwerk van fietspaden ligt op u te wachten. Direct vanaf de camping kunt al wandelend Drenthe ontdekken. Sleen ligt mooi centraal om een groot gedeelte van Drenthe met de auto snel te bereiken.

Camping Pieterom ligt aan de rand van Sleen, een schitterend Brinkdorp. In de omgeving kunt u naar hartelust fietsen en wandelen en echt genieten van de rust. We hebben geen animatieteam, geen verplichte koffie/borreluurtjes of spelletjesavonden. We richten ons op de iets oudere kampeerders, maar ook gezinnen met kinderen zijn welkom. Voor pubers en jongeren zijn wij geen interessante camping. Camping Pieterom ligt aan het Pieterpad. Op slechts 400 meter van de camping vindt u de supermarkt, warme bakker en diverse winkels en restaurants. Heeft u zelf geen caravan, maar wilt u toch kamperen of uw vakantie in Sleen houden? Wij verhuren ook een mooi 4 persoons appartement, een Pieterwagen en een hippe KIP caravan. Alles is aanwezig om van uw vakantie een heel aangename vakantie te maken.
De camping is weer geopend vanaf donderdag 1 april 2021

Kijk en kom naar camping Pieterom!!
U bent van harte welkom!!

Hartelijke groet, Marga Wouters

 

 

 

Camping Pieterom in vogelvlucht