Het campingveld

Het campingveld is ruim opgezet en parkachtig ingericht. U heeft altijd een mooi uitzicht, hetzij over de weilanden, hetzij over de mooie doorkijkjes van de camping en u zit niet opgesloten. Iedere plaats heeft een eigen stroomvoorziening, waarvan de meeste met 10 ampere en een watertappunt. Door de ruime plaatsen is er meer dan voldoende privacy om heerlijk te genieten van de rust op camping Pieterom. Alle plaatsen rondom het terrein hebben een tegelplateau waar uw voortent of luifel op kan staan. Er is voor iedereen keuze. Een plekje met ochtendzon, middagzon, avondzon of de hele dag zon. Alles is mogelijk. Daarbij komt dat door de ruime plaatsen u ongestoord voor, achter, of naast uw caravan kunt zitten zonder daarbij het gevoel te hebben dat u bij uw buren op schoot zit. We hebben liever niet dat u plastic folie onder uw voortent legt. Dit in verband met het verstikken van het gras. Op de camping is een goed en beveiligd WiFi netwerk beschikbaar. Vanaf 1 april 2017 kun u bij ons ook tv aansluiting krijgen in uw caravan. We verhuren digitenne systemen. Echt gemakkelijk te installeren en een goed tv beeld. Wanneer u hier gebruik van wilt maken dan dient u dit wel ruim vantevoren aan ons door te geven.

Familiefeestje

Een aantal plaatsen lenen zich bij uitstek voor een familie of vrienden reunie. U staat als groep bij elkaar, dicht bij de recreatieruimte zodat u die bij uw activiteiten kunt betrekken. Kortom; Camping Pieterom is de ideale camping voor rustzoekers met kinderen en zonder kinderen!

Wilt u ook graag op Pieterom kamperen?

Hoewel Pieterom geen echte boerderijcamping is, scharrelen er wel dieren rond de camping en op het terrein.
2 Amrock kippen zorgen voor de kakelverse eitjes. Waar ze de eitjes leggen is nog niet zeker, het kan maar zo bij u onder de caravan zijn. Ook zijn er een aantal bijzondere krielkippen. Ze lopen beschermd rond in de ren.

Twee dwerggeiten helpen iedereen van appelschillen af. Onze Belgische Haas, Flappie het konijn, huist naast de sanitaire ruimte in zijn hok of ligt lekker languit in de zon te genieten in de ren.
De duiventil is weer bewoond. Een mooi aantal witte postduiven heeft er hun thuishonk gevonden. Nu maar hopen dat de roofvogels ze met rust laten...
Max en Karel, onze twee minishetlanders. Altijd aan het weiden of lekker aan het ravotten met elkaar!
Pumba de poes maakt korte metten met de muizen.
En tot slot Sam, onze Friese Stabij. Een allemansvriend die het ontzettend fijn vind om lekker gekroeld te worden.

Plattegrond

Hieronder ziet u de plattegrond van de camping:

Plattegrond